top of page

             Individuele therapie /              persoonlijk leiderschap

Ieder mens is wel eens uit balans. Als deze disbalans langere tijd aanhoudt vormt dit een bron van klachten. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: spanningen, onzekerheid, slapeloosheid, relatieproblemen, angst, nek of schouderklachten, problemen op het werk of een algeheel gebrek aan energie.

 

Onze gedragingen worden voor een belangrijk deel aangestuurd vanuit het onderbewustzijn. In geval van klachten of bij een wens te groeien in persoonlijk leiderschap, is van belang om zicht te krijgen op je onbewuste drijfveren en patronen.

 

Precies daarom werken wij holistisch, zien wij lichaam en geest als één geheel. Voor persoonlijke ontwikkeling is bewustwording en lichaamsbewustzijn essentieel. Je verdiept je zelfinzicht met transformatie en persoonlijke groei als natuurlijk gevolg.

​​

Lichaamsgericht werken houdt in dat wij naast gesprekken ook gerichte oefeningen gebruiken, bijvoorbeeld met ademhaling of aangeven van grenzen, waarbij wij je uitnodigen om de signalen van je lichaam meer te gaan herkennen. Als je meer in balans komt met jezelf, kan je levensenergie weer vrij gaan stromen. Het zelfhelende mechanisme van je lijf wordt geactiveerd. Je ervaart meer rust, ruimte en je ontdekt antwoorden op vragen waar je eerder in vast leek te zitten.

Ons lichaam draagt onze geschiedenis in zich, een wijsheid waar we in de loop van ons leven steeds meer contact mee kunnen maken. Dat is ruimte geven aan je authenticiteit. Je weer vrij voelen, spontaan, creatief en energiek.

Jezelf zijn met alles wat er is!

bottom of page