PRAKTIJK BRESSER DEKKER

CONCREET. VANUIT JE HART

Relatietherapie

 

In elke langdurige relatie ontstaan op den duur vaste patronen waarmee partners zich tot elkaar verhouden. Spontaniteit, creativiteit en ook intimiteit komen hierdoor onder druk te staan, en niet zonder gevolgen.

Partners gaan òf meer langs elkaar heen leven òf krijgen juist meer strijd. Je kunt alleen samen uit deze 'dans' stappen als je zicht krijgt op wat er schuil gaat achter die 'rust' of die conflicten. Ons doel is om partners hier meer inzicht in te geven en elke partner meer in zijn of haar kracht te brengen. Veelal blijkt hierdoor de liefde al weer meer te gaan stromen.

Een relatie doorloopt verschillende stadia, zoals hiernaast ook schematisch weergegeven is. Als je op een cirkel klikt zie je een aantal aspecten die kenmerkend zijn voor die fase.

Wij begeleiden jullie liefdevol en bij voorkeur doen wij dat samen. Dat geeft meer balans in de sessies en wij horen dat de stellen waarmee wij werken dit als erg plezierig ervaren.
 

Eerlijk en open naar je relatie kijken maakt weer ruimte voor de liefde! Schroom niet om tijdig die stap te zetten, voor jezelf en voor je relatie.

Zie ook onze website: www.exceptionalmarriage.nl.

Deze site is ook in het Engels.

Verliefdheid

Verdieping

Verstarring

Levendige Liefdesrelatie

Fases van een liefdesrelatie

Rob Bresser

tel.: +31(0)6 53 42 06 48

email: rob1bresser@gmail.com

  • LinkedIn

Linda Bresser-Dekker

tel.: +31(0)6 41 51 22 30

email: bresserlinda@gmail.com

  • LinkedIn

IBAN NL56TRIO0379632586

KvK 73547735

BTW nr 120387311B01

© 2019 Praktijk Bresser Dekker