top of page

Linda Bresser-Dekker

Vanuit mijn eigen positieve ervaring met lichaamsgerichte therapie ben ik gestart met de vierjarige opleiding tot core energetisch therapeut aan het NICE in Nijmegen. Omdat ik belang hecht aan een brede basis ben ik daarnaast ook geschoold in o.a.: Intuïtieve Ontwikkeling; Vipassana Meditatie; Stembevrijding; Trauma Release; Tantra; Respectful Confrontation; Familie-/Organisatie Opstellingen en de Polyvagaaltheorie. Specifiek voor het werken met groepen heb ik de postgraduate Radical Aliveness in Mexico gevolgd.

Sinds 2010 werk ik met cliënten; begeleid ik mensen die ergens tegenaan lopen in hun leven, vastgelopen zijn of gewoon het gevoel hebben dat zij niet vrij hun leven leiden. Vanuit dit individuele werk ontstond bij mij de wens om ook relaties te gaan begeleiden. Hiertoe heb ik diverse specifieke opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder EFT-Relatietherapie, Embodied Couples Mentoring (ECM) en Phoenix (Relatie als spiegel van de Ziel). 

Ik werk op een open, eerlijke en liefdevolle wijze: Concreet, vanuit mijn hart.

  • LinkedIn

Rob Bresser

Er bleek een burnout voor nodig om via core energetische therapie te ontdekken dat ik mijn diepste zelf negeerde. Het effect van een langdurige disbalans in lichaam en geest is mij op deze pijnlijke manier duidelijk geworden. Vervolgens ben ik mij in het Boeddhisme gaan verdiepen en heb de opleiding tot core energetisch therapeut aan het ICE in New York gevolgd. Een vierjarige opleiding met als rode draad de integratie van lichaam, geest en gevoelens.

 

Vanuit de groeiende wens om ook anderen te begeleiden op het pad naar persoonlijk leiderschap en meer authenticiteit, heb ik diverse aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder Vipassana Meditatie; Stembevrijding; Opstellingen; Tantra; Respectful Confrontation; Meesterschap in Contact; Radically Alive Leadership; Trauma Release Exercises (TRE); Polyvagaaltheorie; EFT-Relatietherapie en Embodied Couples Mentoring (ECM).

 

Voor persoonlijke groei processen vind ik het essentieel dat werkelijk alles er mag zijn zonder oordeel. Kenmerkend voor mij zijn integriteit, passie en betrokkenheid.

  • LinkedIn
bottom of page