Linda Bresser Dekker

Vanuit mijn eigen ervaring met lichaamsgerichte therapie ben ik gestart met de vierjarige opleiding tot core energetisch therapeut aan het NICE in Nijmegen.

Daarnaast ben ik geschoold in o.a.: Intuïtieve Ontwikkeling; Vipassana Meditatie; Stembevrijding; Trauma Release; Tantra; Respectful Confrontation, Familie- en Organisatie Opstellingen. Specifiek voor het werken met groepen heb ik de postgraduate Radical Aliveness in Mexico gevolgd.

Sinds 2010 werk ik met cliënten; begeleid ik mensen die ergens tegenaan lopen in hun leven, vastgelopen zijn of gewoon het gevoel hebben dat zij niet vrij hun leven leiden. Vanuit dit werk ontstond bij mij de wens om ook gericht relaties te begeleiden. Hiertoe heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd en ben ik gecertificeerd in EFT, Embodied Couples Work (ECM) en Phoenix ("relatie als spiegel van de ziel"). 

Ik werk op een open, eerlijke en liefdevolle wijze: Concreet, vanuit mijn hart.

  • LinkedIn

Rob Bresser

Er bleek een burnout voor nodig om via core energetische therapie te ontdekken dat ik mijn diepste zelf negeerde. Het belang van balans tussen lichaam en geest is mij op deze harde manier duidelijk geworden. Vervolgens ben ik mij in het Boeddhisme gaan verdiepen en heb de opleiding tot core energetisch therapeut aan het ICE in New York gevolgd. Een vierjarige opleiding met als rode draad de integratie van lichaam, geest en gevoelens.

 

Vanuit de groeiende wens om ook anderen te begeleiden op het pad naar authenticiteit, heb ik diverse aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder Vipassana Meditatie; Stembevrijding; Opstellingen; Tantra; Respectful Confrontation; Meesterschap in Contact; Radically Alive Leadership; Trauma Release Exercises (TRE); EFT Relatietherapie en Embodied Couples Mentoring (ECM). Voor integer zelfonderzoek vind ik het essentieel dat alles er mag zijn zonder oordelen. 

Kenmerkend voor mij zijn integriteit, passie en betrokkenheid.

  • LinkedIn